Hørfrø brød

Hørfrø brød  (Opskrifr Pia Caira)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

50 g gær
2 dl vand
2 spsk becel eller olivenolie
4 spsk græsk yoghurt
1 tsk salt
2 spsk rør sukker
60 g glutenfri havre klid
50 g boghvedegryn
4 spsk hørfrø
100 g majsmel
100 g boghvedemel
150 g dr schar melmix B
2 spsk loppefrøskaller
40 g gfg

Opløs gæren i lunkent vand, rør æg og yoghurt i, bland de tørre ingredienser sammen inden de tilsættes den våde blanding , rør godt sammen.
Smid dejen i en brødform og lad stå i 30 minutter pensel med æg og drys med blå birkes bag på 180 grader i ca. 30 minutter tag brødet ud af formen og bag yderligere i 10 minutter. lad brødet køle helt af på en rist.

 

Velbekomme