GfG

 

 

 

 

 

 

 

Tilsæt Glutenfri gluten erstatning/GFG til dit glutenfrie bagværk. Giver bedre hæve- og bageegenskaber.
Gør dejen lettere at arbejde med og gør at f.eks. rugbrød eller kage ikke smuldre så let.

Brugsanvisning: Blander man selv sit glutenfrie mel f.eks.: 2 dele rismel, 1 del majsstivelse, 1 del kartoffelstivelse.

Tilsæt 20 gr. Glutenfri gluten erstatning pr. 100 gr. mel.
Opbevaring/anvendelse: Tørt & Køligt
Oprindelsesland/hjemsted: Australien

Næringsindhold pr. 100g
Energi: 1320 kj / 315 kcal
Fedt: 1,8 g
– heraf mættede fedtsyrer:
Kulhydrater: 57,4 g
– heraf sukkerarter: 0,8 g
Protein: 7,6 g
Salt: 0,647 g
Kostfibre: 21,2 g