Dr. Schär

 

 

 

 

 

 

 

 

Der findes 3 forskellige Dr. Schär mel mix. En til gær en til bagepulver og en fiber en til mørke brød. Dr. Schär mel er mit personlige ynglings mel

da det kan næsten det samme som alm, hvedemel dog uden gluten eller hvede stivelse. Mel mix B bruges til brød og ande gær deje, imens

Mel Mix C bruges til kager og alt med bagepulver og mørk mel mix kan enten tilsættes brød for at give mere fiber med et indhold på hele 13 g pr. 100 g

eller bruges som den er til brød og bøller.

 

Ingredienser:

Næringsindhold pr. 100gr:
Energi: 1461 kj
Fedt: 11 g
– heraf mættede fedtsyrer: 03 g
Kulhydrater: 77 g
– heraf sukkerarter: 4 g
Protein: 37 g
Salt: 1 g
Kostfibre: 61 g

Allergener: Lupin

Ingredienser: 
Majsstivelse, rismel, LUPINPROTEIN, dextrose, æblefibre, fortykningsmiddel: hydroxipropylmetylcellulose E-464, salt(1%)