Tortilla wraps

Tortilla wraps (6 stk)      (Opskrift Pia Caira)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dej:

2 tsk. kartoffelmel

2 dl majsmel

2 dl rismælk eller vand

3 æg

Sådan gør du:

Kartoffelmel og majsmel blandes sammen.

Rismælk/vand piskes i.

Æggene piskes i.

Dejen har godt af at hvile en times tid i køleskabet, inden den steges som almindelige pandekager.

Steges på panden for god varme i lidt olie.

2 tsk. kartoffelmel

2 dl majsmel

2 dl rismælk eller vand

3 æg

Sådan gør du:

Kartoffelmel og majsmel blandes sammen.

Rismælk/vand piskes i.

Æggene piskes i.

Dejen har godt af at hvile en times tid i køleskabet, inden den steges som almindelige pandekager.

Steges på panden for god varme i lidt olie.

Velbekomme