001b

Velkommen til Naturlig glutenfri

En side for dig der ikke tåler hvede, eller har gluten intolerance. Det er en jungle der ude, hvad må jeg spise hvad skal jeg kigge efter på listen Ingredienser osv ….. Siden her vil hel gratis forsøge at hjælpe dig igennem de mange spørgsmål der melder sig, du vil kunne finde opskrifter på alt fra brød kager og boller til hele retter der med garanti er fri for både hvede rug og byg. Her er også er forum som brugerne kan benytte til at udveksle erfaringer med hinanden. Opskrifter kan du sende til sidens admin under kontakt, husk billede, så  vil den måske komme med, men med dig som forfatter.

 

Håber du får glæden af siden

Med venlig hilsen

Pia Caira

Categories: Uncategorized

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *